loading

Obvezni podaci

Uvjeti kupovine

Kupoprodaja

Online servis Opgburza.com je web servis za kupoprodaju domaćih proizvoda poljoprivrednog gospodarstva (OPG) u Hrvatskoj. Cilj ovog web servisa je okupiti OPG-ove iz cijele Hrvatske i spojiti ih s potencijalnim kupcima.
Kupujmo hrvatsko i podržimo domaću proizvodnju!

Ovi uvjeti kupnje (dalje: Uvjeti) objavljeni su na našoj web stranici Opgburza.com. Svaka njihova promjena bit će objavljena, također na istoj stranici.

Molimo, pažljivo pročitajte ove Uvjete, prije nego što počnete koristiti našu stranicu online servis Opgburza.com.
Ako imate bilo kakvih pitanja u vezi s ovim Uvjetima, također prije korištenja naše stranice, kontaktirajte nas na info@opgburza.com.

OPG i kupac samostalno, uz uporabu naše web stranice Opgburza.com, uređuju i dogovaraju kupoprodaju OPG proizvoda, na vlastitu odgovornost, bez ikakve aktivnosti online servisa Opgburza.com u tom kupoprodajnom procesu i bez bilo kave odgovornosti ovoga servisa u tom poslu.

Online servis Opgburza.com daje platformu za kupoprodaju domaćih proizvoda OPG-a,  na kojoj OPG i kupac kreiraju i ulaze samostalno u međusobne daljnje dogovore.

Odgovornost

OPG i kupac dužni su koristiti našu stranicu Opgburza.com u skladu s ovim Uvjetima  i propisima Republike Hrvatske, u protivnom svaki od njih u okviru svoje odgovornosti snosi naknadu štete prema našem online servisu Opgburza.com i trećim osobama.
Šteta se naknađuje po pravilima zakona i drugih propisa.

Istovremeno isključuje se bilo kakva odgovornost online servisa Opgburza.com prema OPG i kupcu, kao i prema trećim osobama za bilo kakvu štetu, uključujući i izmaklu dobit, proizišlu iz korištenja naše stranice.
Ne dajemo jamstvo da će naša web stranica biti bez prekida ili bez grešaka i ne odgovaramo za gubitke nastale iz takvih pogrešaka ili prekida.
Prihvaćate da mi ne dajemo jamstvo da su sve opće informacije koje možemo učiniti dostupnima na našoj web stranici točne ili ažurirane. Po tome snosite vlastiti rizik.
Nismo odgovorni za bilo kakav gubitak ili štetu koju pretrpi OPG ili kupac kao posljedicu vlastitog kršenja ovih Uvjeta ili kao rezultat bilo kojeg IT hardvera ili softvera.

Online servis Opgburza.com ne snosi nikakvu odgovornost za realizaciju kupoprodajnog procesa između OPG i kupca.
Za kvalitetu proizvoda Opgburza.com ne snosi bilo kakvu odgovornost.
Online servis Opgburza.com ne jamči da bilo koji od proizvoda koji je predmet kupoprodaje nema alergena ili pesticida.
U slučaju vraćanja OPG proizvoda zbog nedostatka kvalitete, za povrat cijene online servis Opgburza.com ne snosi bilo kakvu odgovornost.
Online servis Opgburza.com ne snosi bilo kakvu odgovornost za raskid ugovora o kupoprodaji.
Za formiranje i promjenu cijena online servis Opgburza.com ne snosi bilo kakvu odgovornost.

U onoj mjeri u kojoj to dopušta zakon, online servis Opgburza.com, OPG i kupac isključuju sve uvjete, bilo one propisane statutom ili zakonom ili na propisane nekim drugim načinom, koji nisu izričito navedeni u ovim uvjetima.

Promjena Uvjeta

Imamo pravo, bez najave i bez odgovornosti našeg servisa, obustaviti web mjesto radi popravka, održavanja, poboljšanja ili drugog tehničkog razloga i izvršiti promjene na našoj web stranici Opgburza.com, a također imamo pravo ugasiti je.
Ako nastavite koristiti tako izmijenjenu našu stranicu i naše usluge smatrat će se da ste prihvatili izmjene na toj stranici.

Završne odredbe

Ovaj sporazum može se raskinuti u bilo kojem trenutku na način da se prestane koristiti web stranica Opgburza.com.
Ovi Uvjeti čine cjelokupni sporazum između online servis Opgburza.com, OPG-a i kupca, s obzirom na njegov predmet kupoprodaje.

Registrirajte svoj OPG

Registrirajte svoj OPG

Besplatno registrirajte vaš OPG i putem našeg online servisa i prezentirajte rad i proizvode vaše obitelji. Servis radi na principu OPG online web trgovine. Putem ove web aplikacije moći ćete na jednostavan i efikasan način prodavati i prezentirati vaše OPG proizvode. Otvorite vaš online OPG štand još danas.
Registriraj se