loading

Pitanja i odgovori

Česta pitanja

O online servisu Opgburza.com

 1. Što je online servis Opgburza.com?
  Opgburza.com je online servis za kupoprodaju domaćih proizvoda obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava (OPG) u Hrvatskoj. Cilj ovog web servisa je okupiti OPG-ove iz cijele Hrvatske i spojiti ih s potencijalnim kupcima.
   
 2. Kako online servis Opgburza.com funkcionira?
  Potrebno je da kupac na stranici registracije kupca unese kontakt podatke i adresu dostave. Nakon toga, kupac klikom  vrši odabir proizvoda OPG-a, koje želi naručiti, koji će se dostaviti na njegovu adresu. OPG potvrđuje narudžbu, a nakon završetka narudžbe, dostavljač dostavlja naručene proizvode na adresu kupca. Narudžba se plaća pouzećem.
   
 3. Koji su uvjeti korištenja online servisa Opgburza.com?
  Svi uvjeti korištenja su detaljno opisani na linku.

Za OPG-ove

 1. Tko se može oglašavati i prodavati proizvode putem online servisa Opgburza.com?
  Svaki OPG koji proizvodi domaće OPG proizvode i koji je registriran kod  Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu ili ruralnom razvoju, tako da ima MIBPG - matični identifikacijski broj poljoprivrednog gospodarstva.
   
 2. Kako mogu registrirati OPG i unijeti proizvode za prodaju?
  Na stranici za registraciju OPG-a unesite svoje kontakt podatke. Prilikom registracije OPG-a možete označiti više zona dostave, kao i više kategorija proizvoda.
  Svaka registracija OPG-a će biti verificirana od strane administratora online servisa Opgburza.com.
  Nakon uspješne registracije u korisničkom sučelju OPG-a imate mogućnost dodavanja proizvoda koje želite prodavati putem ovog online servisa.
   
 3. Što je minimalna narudžba?
  Svaki OPG ima mogućnost definiranja vrijednosti minimalne narudžbe u HRK.
  Minimalna narudžba je minimalna vrijednost košarice koju određuje OPG i ispod koje vrijednosti kupac ne može ostvariti narudžbu.

Za kupce

 1. Tko može naručivati putem online servisa Opgburza.com?
  OPG proizvode može naručiti svaka osoba koja želi domaće svježe i zdrave proizvode, uz besplatnu dostavu i plaćanje u trenutku dostave (pouzećem). Prije narudžbe potrebno je da se kupac registrira na stranicu Opgburza.com, na način da unese svoje kontakt podatke, uključujući i adresu dostave.  Nakon što OPG zaprimi narudžbu putem e-maila, započinje pripremu proizvoda za isporuku.Narudžba se vrši jednostavnim dodavanjem OPG proizvoda u online košaricu.
   
 2. Gdje se mogu unijeti kontakt podaci za dostavu?
  Kontakt podatke za dostavu možete unijeti na korisničkim stranicama kupca popunjavanjem forme za registraciju kupca.
   
 3. Kako se mogu naručiti proizvodi OPG-a?
  Potrebno je da kupac na stranici registracije kupca unese kontakt podatke i adresu dostave. Nakon toga, kupac klikom  vrši odabir proizvoda OPG-a, koje želi naručiti, koji će se dostaviti na njegovu adresu. OPG potvrđuje narudžbu, a nakon pripremljene narudžbe, dostavljač dostavlja naručene proizvode na adresu kupca. Narudžba se plaća pouzećem.
   
 4. Na koji način se proizvodi dostavljaju na adresu kupca?
  Naručeni proizvodi se dostavljaju na adresu kupca putem dostavne službe ili ih OPG osobno dostavlja na adresu kupca.
  Rok isporuke naručenih proizvoda ugovora se interno između kupca i OPG-a.
   
 5. Na koji način se plaća dostava?
  Dostava je besplatna na područjima zone dostave OPG-a.
  Svaki OPG ima svoje besplatne zone dostave.
   
 6. Mogu li preuzeti narudžbu na adresi OPG-a?
  Narudžbu možete preuzeti na adresi OPG-a, pod uvjetom da ste OPG o tome obavijestili putem: e-maila, telefonski ili upisivanjem napomene prilikom same narudžbe.
   
 7. Kako otkazati narudžbu?
  Kupac može otkazati narudžbu, bez ikakve naknade, u bilo kojem trenutku prije nego što je počela priprema narudžbe. Ako narudžba bude otkazana nakon što je pripremljena, naplatit će se puna cijena proizvoda.
   
 8. Kako se pakiraju proizvodi?
  Pakiranje uvijek ovisi o vrsti proizvoda i OPG-u od kojeg naručujete. OPG-ovi jako paze na upotrebu ambalaže koja održava proizvode svježe što je duže moguće.
  Ako imate posebne zahtjeve u vezi pakiranja naručenih proizvoda, najbolje je da kontaktirate OPG izravno od kojeg naručujete proizvode.
   
 9. Što ako nešto nije u redu s mojom narudžbom?
  Ako isporučeni proizvod ne odgovara standardnoj kvaliteti, kupac ga može vratiti uz obavijest o razlozima vraćanja. Ako je cijena plaćena OPG-u, kupac ima pravo na povrat cijene.
   
 10. Što ako moja narudžba kasni?
  Pitanje isporuke je odnos isključivo između OPG-a i kupca i obavlja se na njihovu vlastitu odgovornost.
   
 11. Što ako nisam na adresi dostave u trenutku dostave?
  U slučaju da niste na adresi dostave u trenutku dostvave potrebno je s OPG-om dogovoriti drugi termin dostave ili dostvu izvršiti na alternativnu adresu dostave. Sve eventualne nesporazume u vezi isporuke proizvoda riješavate direktno s OPG-om.
   
 12. Na koji način mogu kontaktirati OPG prije same narudžbe?
  OPG prije same narudžbe možete kontaktirati telefonski ili putem e-maila. Kontakt podaci OPG-a su prikazani na stranicama OPG-a.
   
 13. Na koji način mogu kontaktirati podršku online servisa Opgburza.com?
  Podršku online servisa Opgburza.com možete kontaktirati putem e-maila info@opgburza.com.

 

Registrirajte svoj OPG

Registrirajte svoj OPG

Besplatno registrirajte vaš OPG i putem našeg online servisa i prezentirajte rad i proizvode vaše obitelji. Servis radi na principu OPG online web trgovine. Putem ove web aplikacije moći ćete na jednostavan i efikasan način prodavati i prezentirati vaše OPG proizvode. Otvorite vaš online OPG štand još danas.
Registriraj se