loading

Opg ponuda

OPG Naranđa

Proizvodi:
Minimalna narudžba:
100.00 HRK
Telefon:
098 939 5310
Zone dostave:
Bjelovarsko-bilogorska županija, Grad Zagreb,

Kratak opis OPG-a:

OPG Naranđa su osnovali Marijan i Vlasta Naranđa 2011. godine te počeli s proizvodnjom meda i drugih pčelinjih proizvoda. U početku su imali 20-ak košnica te svake godine povećavali broj pčelinjih zajednica, ali i količinu proizvedenog meda. Trenutačno na pčelinjaku imaju oko 80 pčelinjih zajednica koje godišnje proizvedu ukupno više...
... od tonu meda od lipe, livade i bagrema. Uz med, proizvode manje količine propolisa, peludnog (cvjetnog) praha te razne suvenire i svijeće od čistog pčelinjeg voska. Pčelinjak se nalazi na obroncima Bilogore u Velikom Trojstvu, daleko od ceste i zagađenja, okružen šumom i livadama. Vrhunska kvaliteta meda OPG-a Naranđa nagrađena je 2017. i 2018. godine od Pčelarskog saveza Bjelovarsko-bilogorske županije: med od bagrema dobio je ZLATNU MEDALJU za kvalitetu, a med od lipe SREBRNU MEDALJU. Med i ostale proizvode može se kupiti na adresi Vinka Dvoržaka 12 Bjelovar, svakim danom po dogovoru (nazvati na 098 9395310) ili na bjelovarskoj tržnici četvrtkom i subotom. Za veće količine dostavljamo u Zagreb.
Cvjetni med

Cvjetni med

Cijena: 50.00 HRK/900g
Dostupnost: dostupan
Registrirajte svoj OPG

Registrirajte svoj OPG

Besplatno registrirajte vaš OPG i putem našeg online servisa i prezentirajte rad i proizvode vaše obitelji. Servis radi na principu OPG online web trgovine. Putem ove web aplikacije moći ćete na jednostavan i efikasan način prodavati i prezentirati vaše OPG proizvode. Otvorite vaš online OPG štand još danas.
Registriraj se