loading

Opg ponuda

OPG Lesjak

Proizvodi:
Minimalna narudžba:
300.00 HRK
Telefon:
098 813 730
Zone dostave:
Međimurska županija,

Kratak opis OPG-a:

OPG Lesjak među većim je uzgajivačima aronije u sjeverozapadnoj Hrvatskoj. Sve veća potreba za ovom iznimno zdravom i ukusnom biljkom, te želja za ekološkom proizvodnjom hrane, nagnale su nas na pokretanje uzgoja aronije. Obiteljsko smo poljoprivredno gospodarstvo smješteno u pitomom krajoliku. Naši se nasadi nalaze u Strahonincu, mirnom...
... mjestašcu u blizini Čakovca, no dovoljno daleko od grada kako bismo izolirali tlo od gradskih utjecaja. U proizvodnji nas vode načela ekološkog uzgoja, za koji je potreban čist zrak i tlo slobodno od uporabe pesticida, umjetnih gnojiva i sličnih agrokemikalija. Godine 2012. zasadili smo prvih 200 sadnica aronije, da bismo samo godinu dana kasnije povećali broj sadnica na 2000, koje smo zasadili na ukupnoj površini od 1 hektara. Zahvaljujući svojoj prirodnoj otpornosti i izostanku napada nametnika, aronija je idealna biljka za ekološki uzgoj te u njezinoj proizvodnji prskanje nije ni potrebno.
Aronija sok

Aronija sok

Cijena: 50.00 HRK/1l
Dostupnost: dostupan
Aronija voćni čaj

Aronija voćni čaj

Cijena: 25.00 HRK/1kom
Dostupnost: dostupan
Registrirajte svoj OPG

Registrirajte svoj OPG

Besplatno registrirajte vaš OPG i putem našeg online servisa i prezentirajte rad i proizvode vaše obitelji. Servis radi na principu OPG online web trgovine. Putem ove web aplikacije moći ćete na jednostavan i efikasan način prodavati i prezentirati vaše OPG proizvode. Otvorite vaš online OPG štand još danas.
Registriraj se