loading

Opg ponuda

OPG Kunac Valentina

Proizvodi:
Minimalna narudžba:
300.00 HRK
Telefon:
099 212-7995
Zone dostave:
Splitsko-dalmatinska županija,

Kratak opis OPG-a:

OPG Kunac Valentina je malo obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo iz Sinja. Osobitost naših proizvoda predstavlja ručni rad u domaćoj radinosti;  od sadnje,  obrade, berbe,  te u konačnici prerade svježeg voća i povrća do stvaranja finalnog proizvoda. [OPG Kunac] U samim počecima najviše smo bili bazirani na...
... uzgoj i prodaju svježeg voća i povrća na tržnici, a posljednjih nekoliko godina se bavimo obradom i preradom svježeg voća i povrća, te stvaranjem zdravih i ukusnih proizvoda. Proizvodi koje radimo su razne voćne marmelade, džemovi, te voćni  i biljni sirupi od ljekovitog bilja iz prirode. Od svježeg povrća ubranog u Sinjskom polju proizvodimo umak (salsu) od rajčica, ajvar, ljutenicu, lovačku salatu i razne vrste ukiseljenog povrća. Prodaja proizvoda se obavlja na tržnicama u Sinju, Dugom Ratu i Omišu. Također je moguća kupovina proizvoda kod nas u Sinju gdje se mogu vidjeti i degustirati svi proizvodi iz ponude.
Džem od šljiva

Džem od šljiva

Cijena: 30.00 HRK/720ml
Dostupnost: dostupan
Ajvar blagi

Ajvar blagi

Cijena: 20.00 HRK/370ml
Dostupnost: dostupan
Lovačka salata

Lovačka salata

Cijena: 30.00 HRK/720ml
Dostupnost: dostupan
Registrirajte svoj OPG

Registrirajte svoj OPG

Besplatno registrirajte vaš OPG i putem našeg online servisa i prezentirajte rad i proizvode vaše obitelji. Servis radi na principu OPG online web trgovine. Putem ove web aplikacije moći ćete na jednostavan i efikasan način prodavati i prezentirati vaše OPG proizvode. Otvorite vaš online OPG štand još danas.
Registriraj se