loading

Opg ponuda

OPG Dean Fabijančić

Proizvodi:
Minimalna narudžba:
350.00 HRK
Telefon:
098 254 149
Zone dostave:
Istarska županija,

Kratak opis OPG-a:

ULJA VETTA potječu iz malog mjesta Vrh koje se nalazi u središnjoj Istri, koja je proglašena najboljom maslinarskom regijom na svijetu. VETTA, što u prijevodu znači „Vrh“, označava istoimeno mjesto u kojem je posađen prvi maslinik obitelji Fabijančić i gdje je naša priča i ljubav prema maslinama krenula. Isto tako odražava i...
... težnju ka vrhunskoj kvaliteti te želju da uvijek budemo u samom vrhu proizvodnje najkvalitetnijeg maslinovog ulja. Zbog specifične lokacije maslinika koji se nalazi na laporastim terasama, masline dobivaju najveću moguću osunčanost i prozračnost. Obitelj Fabijančić masline pretežno ručno obrađuje i njeguje sa posebnom pažnjom. Želimo da svako zrno ploda i svaka kapljica ulja prođe kroz naše ruke. Naša misija nije težnja ka velikoj proizvodnji već ograničena serija proizvoda, KVALITETA svake kapi ovog tekućeg zlata i blagotvorno djelovanje na organizam i čovjeka. Ne pristajemo na kompromise i prosječnost, nego želimo da korisnici našeg ulja osjete ono najbolje iz prirode što i sami koristimo. Potvrda naše kvalitete stigla je u obliku brojnih ZLATNIH MEDALJA osvojenih na natjecanjima na kojima su sudjelovali najbolji proizvođači ulja iz Hrvatske, ali i drugih država. Dodatno priznanje stiglo nam je uvrštenjem u svjetski poznati vodič za maslinova ulja FLOS OLEI 2020 , među 500 najboljih ulja na svijetu. Naša ulja su 100% EKOLOŠKA te ih se preporuča koristiti svakodnevno. Njihova ljekovita i nutritivna svojstva blagotvorno djeluju na zdravlje i izvrsna su nadopuna svakoj pravilnoj i uravnoteženoj prehrani. Kako bi zaštitili naše masline koristimo samo pripravke dobivene iz prirode na način na koji su nekad davno to činili naši predci. Imamo nultu toleranciju na pesticide i ostale proizvode koji nisu ekološki i organski. U našoj ponudi nalaze se mješovita ekstra djevičanska maslinova ulja i pojedinačne sorte kao što su ISTARSKA BJELICA, BUŽA, LECCINO I CORATINA. Pružite priliku Vašem organizmu, obogatite svoju prehranu sa višestruko nagrađivanim uljima i osigurajte si svakodnevnu dozu kvalitete i zdravlja.
Maslinovo ulje Buža

Maslinovo ulje Buža

Cijena: 80.00 HRK/0,5l
Dostupnost: dostupan
Maslinovo ulje blend

Maslinovo ulje blend

Cijena: 70.00 HRK/0,5l
Dostupnost: dostupan
Maslinovo ulje Istarska bjelica

Maslinovo ulje Istarska bjelica

Cijena: 80.00 HRK/0,5l
Dostupnost: dostupan
Registrirajte svoj OPG

Registrirajte svoj OPG

Besplatno registrirajte vaš OPG i putem našeg online servisa i prezentirajte rad i proizvode vaše obitelji. Servis radi na principu OPG online web trgovine. Putem ove web aplikacije moći ćete na jednostavan i efikasan način prodavati i prezentirati vaše OPG proizvode. Otvorite vaš online OPG štand još danas.
Registriraj se