loading

Opg ponuda

Obrt Jara

Proizvodi:
Minimalna narudžba:
300.00 HRK
Telefon:
091 888 9417
Zone dostave:
Koprivničko-križevačka županija,

Kratak opis OPG-a:

Opće je poznato da jabuka slovi za kraljicu voća. Ona je ukusna i ljekovita namirnica. U brojnim kulturama smatraju je eliksirom života, a u hrvatskom je narodu oduvijek izražavala posebnu privrženost i simbolizirala ljubav. U mnogim narodima ona je simbol požude, ljubavi i vječne mladosti. Mnogi je smatraju najzdravijim voćem na svijetu,...
... a naša narodna poslovica kaže: „Jedna jabuka na dan, doktor iz kuće van!“ Mi u Obrtu Jara sve to imamo na umu kad njegujemo naše nasade u Novigradu Podravskom, na obroncima Bilogore u Podravini. Od pripreme terena, preko izbora sorata i sadnog materijala, do sadnje i uzgoja u proteklih petnaestak godina našega voćarenja jabuka zauzima doista posebno mjesto. I stoga želimo s vama podijeliti naše oduševljenje jabukom, voćem, prirodom... Osim svježih plodova jabuke, pa višnje, trešnje, breskve i nektarine, pripremii smo i voćni eliksir – hladnoprešane sokove od našega voća! Tako u okusu i blagodatima voća možete uživati tijekom cijele godine. Sokovi su proizvedeni hladnim prešanjem, bez dodavanja vode, šećera i konzervansa. Jedini je dodatak vitamin C koji ovdje ima svojstvo antioksidansa. Svima vama koji konzumirate Sokove Jara možemo poželjeti i dobar tek i u zdravlje!  
Sok od jabuke s bazgom

Sok od jabuke s bazgom

Cijena: 17.00 HRK/1l
Dostupnost: dostupan
Jabučni sok Bistri

Jabučni sok Bistri

Cijena: 13.00 HRK/1l
Dostupnost: dostupan
Registrirajte svoj OPG

Registrirajte svoj OPG

Besplatno registrirajte vaš OPG i putem našeg online servisa i prezentirajte rad i proizvode vaše obitelji. Servis radi na principu OPG online web trgovine. Putem ove web aplikacije moći ćete na jednostavan i efikasan način prodavati i prezentirati vaše OPG proizvode. Otvorite vaš online OPG štand još danas.
Registriraj se