loading

Opg ponuda

Kulen Novosel

Proizvodi:
Minimalna narudžba:
300.00 HRK
Telefon:
099 511 1697
Zone dostave:
Osječko-baranjska županija,

Kratak opis OPG-a:

Cijela priča počela je na našem malom obiteljskom gospodarstvu, zajedno sa sinom krenuo sam u pravljenje kulena, kojeg sam odmah zavolio. Nikada nisam očekivao, koliko god ga volio, da će moj kulen pobuditi toliko zanimanje u Hrvatskoj i šire. To je dokaz da se sve što se radi sa srcem isplati. Kulen je počeo osvajati mnogobrojne nagrade,...
... a meni je pak najdraža ona prva i najveća u Jagodnjaku. U cijelu priču sam uz sina počeo uključivati ženu i kćer. U zadnje tri godine potražnja za našim kulenom uvelike je porasla. Odlučili smo se maksimalno posvetiti i tu našu ljubav prema kulenu podijeliti s Vama. Nadamo se kako će sada naš vrhunski kulen proizveden na tradicionalan način biti dostupan svima. Ako ga želite probati očekujemo vas raširenih ruku u našem obiteljskom domu u Gatu.
Kulen Novosel

Kulen Novosel

Cijena: 175.00 HRK/1kg
Dostupnost: dostupan
Kulenova seka Novosel

Kulenova seka Novosel

Cijena: 130.00 HRK/1kg
Dostupnost: dostupan
Slanina Novosel

Slanina Novosel

Cijena: 65.00 HRK/1kg
Dostupnost: dostupan
Registrirajte svoj OPG

Registrirajte svoj OPG

Besplatno registrirajte vaš OPG i putem našeg online servisa i prezentirajte rad i proizvode vaše obitelji. Servis radi na principu OPG online web trgovine. Putem ove web aplikacije moći ćete na jednostavan i efikasan način prodavati i prezentirati vaše OPG proizvode. Otvorite vaš online OPG štand još danas.
Registriraj se