loading

Opg ponuda

Enne obrt

Proizvodi:
Minimalna narudžba:
33.33 EUR
Telefon:
0916840229
Zone dostave:
Istarska županija, Primorsko-goranska županija,

Kratak opis OPG-a:

Dugogodišnjim iskustvom i pomnim odabirom sirovina iz ekološki nedirnute prirode obronaka Učke i Ćićarije proizvodim prirodne sirupe bez ikakvih kemijskih dodatka. Za konzervans se koriste samo šećer i cijeđeni sok limuna. Pošto je proizvodnja ručna, količine sirupa su ograničene, a većina ih je sezonska. Trenutno su dostupni...
... sljedeći: Crna bazga (bobice bazge), Bagrem (akacija), Lovor, Ružmarin, List kadulje, Cvijet kadulje, Maslačak, Đumbir/limun/kurkuma, Melisa (matičnjak), Kopriva, Jorgovan, Menta, Stolisnik, Lavanda, Šipak i Glog/Šipak. Pogodni su za miješanje s vodom, kao preljevi sladoledima i ostalim slasticama te kao dodaci koktelima. Sirupi se pakiraju u boce zapremine 0,75 l, te „jednokratne doze“ za ugostiteljstvo u bočice od 0,04 l.
Prirodni sirupi

Prirodni sirupi

Cijena: 10.00 EUR/0.75 L
Dostupnost: dostupan
Registrirajte svoj OPG

Registrirajte svoj OPG

Besplatno registrirajte vaš OPG i putem našeg online servisa i prezentirajte rad i proizvode vaše obitelji. Servis radi na principu OPG online web trgovine. Putem ove web aplikacije moći ćete na jednostavan i efikasan način prodavati i prezentirati vaše OPG proizvode. Otvorite vaš online OPG štand još danas.
Registriraj se