loading

Opg ponuda

OPG Mario Krog

Proizvodi:
Minimalna narudžba:
300.00 HRK
Telefon:
099 342 5301
Zone dostave:
Krapinsko-zagorska županija,

Kratak opis OPG-a:

MILK BAR je brand obiteljskog poljoprivrednog gospodarstva Mario Krog iz Gornje Pačetine kraj Krapine koje je službeno počelo sa radom 2016. godine sa uzgojem koza u skladu sa prirodom. Započinjemo proizvodnju sirovog kozjeg mlijeka sve do 2018. godine kada otvaramo MINI SIRANU HR P-3489 koja se bavi proizvodnjom jogurta, kefira i mliječnih...
... napitaka, te uz koze proširujemo stado na krave. Svakog dana proizvodimo obične jogurte od miješanog kravljeg i kozjeg mlijeka, ali isto tako imamo i liniju slatkih jogurta bez aditiva i dodatnih šećera od cimeta i bagremovog meda. Kefiri su glavni proizvodi naše farme jer posebnost okusa daju specijalne kefir gljivice- organizmi koji su zaduženi za razgradnju laktoze / mliječnog šećera u ukusan i pjenušav napitak koji pakiramo pod brendom MLIJEČNO "PIVO". Uz kefir proizvodimo kefirove mliječne namaze sa dodatkom malo morske soli, savršeno za svaki doručak, a kao nusprodukt ove proizvodnje dobivamo posebno ukusnu kefirovu sirutku. 2019. godine u suradnji sa brendom Šinjorina Smokva iz Zadra osmislili smo voćne deserte od jogurta i okusa smokve, višnje maraške i gorke mandarine. Namazi Šinjorine Smokve spremljeni su od samo jednog sastojka, a to je voće koje se stavi na dno čašice i prelije ukusnim jogurtom. Zbog male potražnje ove voćne deserte radimo samo po prethodnoj narudžbi i rezervaciji. Nakon voćnih deserata pokrenili smo projekt u kojem uz predložene voćne sirupe kupci sami mogu složiti svoje jogurte. Riječ je o suradnji sa brendom Eko-bobo i ekološkim voćnim sirupima okusa maline, višnje, crnog ribiza, jagode, kupine, tayberrya i dr. koji se miksaju sa tekućim jogurtima. Sirupi sadržavaju šećer no nemaju nikakve aditive ni konzervanse. Sve proizvode pakiramo u staklenu ambalažu od 0,2, 0,3, 0,5 i 0,7l i sa ponosom možemo reći da smo zero waste mini jogurtana!
Čvrsti jogurt

Čvrsti jogurt

Cijena: 10.00 HRK/0.5l
Dostupnost: dostupan
Kefir krava

Kefir krava

Cijena: 10.00 HRK/0.5l
Dostupnost: dostupan
Tekući jogurt

Tekući jogurt

Cijena: 10.00 HRK/0.5l
Dostupnost: dostupan
Registrirajte svoj OPG

Registrirajte svoj OPG

Besplatno registrirajte vaš OPG i putem našeg online servisa i prezentirajte rad i proizvode vaše obitelji. Servis radi na principu OPG online web trgovine. Putem ove web aplikacije moći ćete na jednostavan i efikasan način prodavati i prezentirati vaše OPG proizvode. Otvorite vaš online OPG štand još danas.
Registriraj se